Tankeferd?

Så hva er Tankeferd egentlig?

Tankeferd er en samling av unge humanister som ønsker å ytre seg. Det er tenkt å være et bloggfelleskap, en utløpsventil der deltakerne i fellesskapet kan uttrykke seg om hva enn de finner interessant. Vi som er med i bloggfellesskapet regner oss alle som humanister, slik dette er definert i Norsk humanistmanifest av 2006 (en tekst som selv understreker at den ikke er en eviggyldig sannhet), og vi har alle vært – eller er ennå – aktive i Humanistisk Ungdom.

Så vi har alle utgangspunkt i samme livssyn, samme organisasjon, og vi er alle relativt unge. Men vi har flere forskjellige interesser, bakgrunner og perspektiver. Antakelig kommer vi til å være uenige med hverandre noen ganger. Det ser vi på som et gode.

Dette bloggfellesskapet representerer ikke offisielle synspunkt på vegne av Humanistisk Ungdom eller Human-Etisk Forbund.

Tankeferd er også å finne på Facebook, Twitter, og Google+, og du kan også følge oss via RSS.

Redaktør er Dan-Raoul Husebø Miranda, som kan kontaktes på  Twitter (@Drillerdr), eller e-post: Dan-Raoul (rullekake) tanketank.org.

Vi håper du finner noe interessant, og at du gjerne legger igjen kommentar om det er noe du er uenig i, vil påpeke eller bare vil skryte. Det er derfor vi er her!

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.